Acties & Activiteiten 2017

Wijnactie 1 november 2018 tot 16 december 2018

De wijnactie loopt in 2018 van 1 november tot 16 december 2018 en wordt wederom mogelijk gemaakt in samenwerking met De Drankenmarkt te Roermond.

Na het succes van voorgaande jaren hebben we, met het oog op de aankomende feestmaand, er bewust voor gekozen om u dezelfde wijn aan te bieden.

 

Kerstmarkt Beesel

Op en rond de markt in Beesel kan men op 9 December genieten van een sfeervolle kerstmarkt. De markt wordt georganiseerd door Stichting Kernoverleg Beesel in samenwerking met een groot een aantal Beeselse en Reuverse ondernemers. Wij zullen er net als afgelopen jaar met een kraampje staan waar we heerlijke zelfgebakken wafels verkopen voor het goede doel. De kerstmarkt is van 13.00 - 19.00 uur.

 

Kerstmarkt Offenbeek

Tijdens de kerstmarkt in Offenbeek, op zondag 16 december, staan we met een kraampje waar we heerlijke zelfgebakken wafels zullen verkopen voor het goede doel. De kerstmarkt is van 13.00 - 17.00 uur

 

Hieperdepiep kinderfeestjes steunt het goede doel.

Hieperdepiep Kinderfeestjes steunt de stichting Vrienden van Tijs, strijden tegen Duchenne. Voor elke kist die in 2017 verhuurt wordt gaat een bedrag naar deze stichting.
Zo helpen we allemaal een beetje. In onze informatieklappers treft u vanaf nu ook een flyer aan van de stichting Vrienden van Tijs en er staat een donatiepot bij Hieperdepiep Kinderfeestjes.

http://www.hieperdepiep.net/

 

Wafelactie i.s.m CoopCompact Beesel

Na het succes van voorgaande jaren staan we op 31 December 2018 weer met een kraampje bij CoopCompact Beesel om heerlijke zelfgebakken wafels te verkopen. De opbrengst van de wafelverkoop komt ten goede aan Stichting Vrienden van Tijs. De verkoop vindt plaats van 09.00 - 13.00 uur.

 

Verkoop boekje "Waarom lopen Tijs zijn benen niet zo snel?"

Middels het boekje “Waarom lopen Tijs zijn benen niet zo snel?” willen we op een begrijpelijke manier, met name aan kinderen, uitleg geven over  wat Duchenne Spierdystrofie inhoudt en met je doet.
Het boekje is te bestellen via de Stichting Vrienden van Tijs. ( Bestelformulier )

 

Blikkenactie winkeliers

Op dit moment staat bij onderstaande locaties in de regio een collectebus. Met een donatie strijdt u mee tegen Duchenne Spierdystrofie:

  • de Drankenmarkt - Roermond

 

Nieuws

 

Vrienden van Tijs @ Twitter

  • Fantastische opbrengst voor Stichting Duchenne Parent bij elkaar gebracht tijdens de kerstmarkt afgelopen woensdag… t.co/LwpkdxVs6c
    3 jaar geleden
  • Basisschool OJBS de Triolier organiseerde afgelopen woensdag hun 3 jaarlijkse kerstmarkt. Dit jaar ging de opbrengs… t.co/yUOVLCVxdc
    3 jaar geleden
  • Duchenne spierdystrofie neemt in een versneld tempo al je vanzelfsprekende dagelijkse functies af. Dit maakt dat ki… t.co/EK8mobNKc4
    3 jaar geleden