U bent hier: NieuwsJan Linders Fonds
Benefietavond Stichting vrienden van Tijs

Jan Linders Fonds dinsdag 11 april 2017

Jan Linders Fonds

De medewerkers van de Jan Linders Reuver Supermarkt (Offenbeek) hebben ‘Stichting Vrienden van Tijs’ gekozen om te adopteren als lokaal goed doel voor 2017. Met adopteren is bedoeld dat zij zich gedurende het jaar willen inzetten om met ons de strijd aan te gaan tegen Duchenne Spierdystrofie. Dit waarderen we enorm en hier zijn we uiteraard erg blij mee!
Wat gaan we de doen………..

  • In de week van maandag 1 t/m zondag 7 mei 2017 zal er per verkocht bakje aardbeien 0,50 cent vanuit het Jan Lindersfonds worden afgedragen aan ‘Stichting Vrienden van Tijs’.
  • In de week van maandag 1 t/m zondag 7 mei 2017 zal de opbrengst van alle voor het goede doel ingeleverde statiegeldbonnetjes ook ten goede komen aan ‘Stichting Vrienden van Tijs’ .
  • Zondag 21 mei organiseert Jan Linders Reuver in samenwerking met ‘Stichting Vrienden van Tijs’ een ATB tocht. Zet deze datum alvast vast in je agenda. Tijd 9.00-13.00 uur; Inschrijfkosten 5,- euro. (meer info volgt)

Zie voor meer informatie http://www.janlindersfonds.nl/

Nieuws

 

Vrienden van Tijs @ Twitter

  • Onze wijnactie loopt!! Vandaag en vorige week hebben we al heel wat dozen rond mogen brengen! Fantastisch! Voor wie… t.co/q6SrJQMLnq
    4 weken geleden
  • De inmiddels vertrouwde wijnactie van Stichting Vrienden van Tijs gaat ook dit jaar weer in samenwerking met, Erwin… t.co/WUxHBq1gmk
    2 maanden geleden
  • 3 maanden geleden