U bent hier: NieuwsEtappe 2
Benefietavond Stichting vrienden van Tijs

Etappe 2 maandag 16 september 2013

Etappe 2 Bure - La Roche Ardenne

95km - moeilijksheidgraad 4 - 2160 hoogtemeters 

 

De dag begint met een rustig en vlak stuk langs de rivier de Lomme. De eerste klim is meteen een van de lastigste. Na de klim gaan ze verder via vaste routes van Nassogne en bereiken ze het eerste checkpoint. Rond Saint Hubert is het landschap en daarmee ook de route glooiend.
Na het tweede checkpoint in Amberloup volgen weer pittige klimmetjes over de vaste routes van Tenneville en La Roche. Zo komen ze op de camping in La Roche en Ardenne. De Tijstrappers en Team Mika en Brian die samen dit avontuur aangaan zijn vanmorgen fit en vol goede moed gestart, het weer was gelukkig bij vertrek droog, en zoals het er nu naar uitziet zijn ze bij het eerste checkpoint zonder regen aangekomen.
Wij als begeleiding zitten nog op de camping te wachten totdat het eerste filmpje geüpload is, we hopen dat het nog lukt, maar lang hierop wachten kunnen we niet meer. We moeten basecamp op de volgende camping op gaan bouwen.
Tot later en hou deze pagina en de social media in de gaten!!

 

Filmpje etappe 2: http://www.youtube.com/watch?v=0D0vQRzWYe0

Nieuws

 

Vrienden van Tijs @ Twitter

  • De inmiddels vertrouwde wijnactie van Stichting Vrienden van Tijs gaat ook dit jaar weer in samenwerking met, Erwin… t.co/WUxHBq1gmk
    3 weken geleden
  • 2 maanden geleden
  • Gisteren kregen we hulp van onze eigen kids en hebben we gezellig samen gegeten. En ja soms gebeuren er ook ongeluk… t.co/urFRWn7nPR
    2 maanden geleden