U bent hier: Roel Houwers
Benefietavond Stichting vrienden van Tijs

Foto Roel 1

 

Mijn naam is Roel Houwers. Ik ben getrouwd met Hester en de trotse vader van Meike en Tijn. Ik ben werkzaam als HR Manager bij MGG Netherlands B.V.

 

In mijn vrije tijd ben ik fanatiek lid van de Reuverse harmonie. Hier ligt ook de oorsprong van de vriendschap met Francy en Roy. Toen Francy het idee opperde om een Stichting in het leven te roepen om wat te kunnen betekenen voor mensen met Duchenne Spierdystrofie sprak me dit meteen aan. Als vader van 2 kinderen maar ook vanuit mijn werk realiseer ik me maar al te goed dat gezondheid het grootste goed is dat je hebt. Ook is heel duidelijk dat gezondheid geen vanzelfsprekendheid is.

 

De Stichting is ontstaan vanuit de intenties van heel veel mensen uit de omgeving die iets wilden doen voor Tijs. De belangrijkste doelstelling was dan ook in beginsel het stroomlijnen en structureren van alle goede ideeën. Als je dit dan kunt doen met vrienden waarmee je graag samen werkt dan draag je enerzijds wat bij aan het doel maar levert het ook enorm veel energie op.

 

Samen kunnen we veel bereiken en hier draag ik graag een steentje aan bij.

Nieuws

 

Vrienden van Tijs @ Twitter

  • 1 maand geleden
  • Gisteren kregen we hulp van onze eigen kids en hebben we gezellig samen gegeten. En ja soms gebeuren er ook ongeluk… t.co/urFRWn7nPR
    1 maand geleden
  • De week is inmiddels royaal op weg, vandaag rijden we naar Valkenburg. Iedere dag lukt het weer om alle rijders van… t.co/N5LQgiuqRP
    1 maand geleden